Amsterdam Light Festival met korting >

Ratatouille met pestovis

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 tomaten, in partjes
  • 5 el olijfolie
  • 1 aubergine, in blokjes
  • 1 ui, grof gesneden
  • 1 courgette, in blokjes
  • 400 g koolvisfilets
  • 2 el tijmblaadjes
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 2 el appelsap
  • 700 g krieltjes
Bereiding:
  1. Meng de pesto met 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak. Besmeer de visfilet met de pestomarinade.

  2. Kook in een bodem water met zout de krieltjes in 10 minuten gaar.

  3. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Bak de ui met de knoflook 2 minuten. Voeg de aubergine toe en bak 1-2 minuten. Voeg de courgette en de tomaat toe en bak de groenten in ca. 5 minuten beetgaar.

  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de visfilet in 3-4 minuten per kant gaar.

  5. Voeg de tijm met zout en peper naar smaak aan de ratatouille toe.
  6. Verdeel de pestovis met de ratatouille over 4 borden en schep er de krieltjes bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien