Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Ravioli met kastanje-champignons, tomaatjes en mozzarella

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 50 g rucola
  • 100 g walnoten
  • 1 scheut balsamicoazijn
  • 125 g mozzarella
  • 250 g verse ravioli, met kaas en noten
  • 200 g kastanjechampignons
  • 125 g magere spekjes
  • 1 snufje zout en peper
  • 12 tomaatjes
Bereiding:
  1. Snijd de tomaatjes en kastanjechampignons in vieren. Hak de walnoten grof.
  2. Snijd de mozzarella in blokjes. Bak in een droge koekenpan de spekjes knapperig. Laat uitlekken op een schaaltje met keukenpapier.

  3. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de champignons.

  4. Meng de champignons, spekjes, tomaatjes, rucola, walnoten en mozzarella met elkaar. Breng op smaak met zout (let op: de spekjes zijn ook al zout) en peper.

  5. Voeg een flinke scheut balsamicoazijn toe en meng alles goed door elkaar.

  6. Breng ruim water met een snufje zout aan de kook en kook de ravioli in 5 minuten al dente. Giet af. 

  7. Verdeel de ravioli over vier borden en schep er het groentemengsel op.

Bron: Buurkookt.com

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien