Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Rodekoolschotel

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 375 g gehaktballetjes
  • 100 g geraspte jonge kaas
  • 2 el olijfolie
  • 1 pot (à 680 gr) rodekool met appel
  • 700 g aardappelschijfjes, koelvers
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de gehaktballetjes met zout en peper en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.

  2. Doe de rodekool met de kaneel in een pan en verwarm op laag vuur zonder te koken. Schep de rodekool in de ovenschaal en verdeel er de gehaktballetjes over. Dek af met de aardappelschijfjes en bestrooi met de geraspte kaas.

  3. Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten lichtbruin en gaar.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien