On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Roerbak met rundvlees & paksoi

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

In de Chinese keuken wordt het maar al te graag gebruikt: paksoi. Vanwege de korte bereidingstijd is deze bladgroente super geschikt om te wokken. En super gezond ook! Voor wie wil letten op de pondjes, een easy go to-recept:

Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 struik paksoi, in reepjes
  • 3 el Conimex sojasaus
  • 300 g witte rijst
  • 300 g rundvleesreepjes
  • 1 pot (à 340 gr) mais, uitgelekt
  • 1 el sesamzaad
  • 2 el wokolie
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de vleesreepjes 2 minuten.

  3. Bak de reepjes paksoi 4 minuten mee.

  4. Schep het blad met de mais en het sesamzaad erdoor en roerbak nog 2 minuten.

  5. Breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel de rijst met de roerbak over 4 kommen.

Bron: Margriet.nl

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien