Amsterdam Light Festival met korting >

Romige spaghetti met kip en puntpaprika

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 500 g kastanjechampignons
  • 2 zoete puntpaprika's
  • roomkaas
  • 2 kipfilets
  • 200 g volkoren spaghetti
  • 1 tl kurkuma
  • tl cayennepeper
  • 2 tl basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Parmezaanse kaas, optioneel
Bereiding:
  1. Kook de spaghetti volgens de verpakking met een snufje zout.
  2. Snijd de kip in blokjes en bak deze in wat olijfolie, tot ze gaar en bruin zijn. Breng de kip op smaak met peper, kurkuma, cayennepeper, zout en basilicum.
  3. Maak de kastanjechampignons schoon (met een borstel) en snijd deze in partjes. Was de puntpaprika en snijd deze in stukjes.
  4. Bak de champignons ongeveer 5 minuten mee met de blokjes kip. Voeg ook de puntpaprika en de roomkaas toe en verwarm kort mee.
  5. Serveer de pasta met de roomsaus en garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas.

Bron: ThreeGirlsOneKitchen

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien