Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Roodlofsalade met ricotta

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 stronkjes roodlof
  • 300 g bladspinazie, jonge
  • 150 g ricotta
  • citroensap, en zeste van 1 citroen
  • 8 plakjes prosciutto
  • 2 el walnoten
  • olijfolie
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Spoel de roodlof. Maak de bladeren los en houd ze apart.

  2. Pers de citroen. Snijd de walnoten in grove stukken. Meng in een kom de ricotta, het citroensap en de zeste, 3 el olijfolie en peper en zout.

  3. Meng de roodlof met de bladspinazie in een grote slakom.

  4. Serveer de salade op het bord met de sneetjes prosciutto en walnoten, en werk af met de citroen-ricottadressing.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien