Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Rucola raapstelenstamppot met geitenkaas

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 kg kruimige aardappelen, geschild
  • snufje peper en zout
  • mosterd, naar smaak
  • 100 ml melk
  • 300 g raapstelen
  • 300 g rucola
  • 150 g spekjes
  • 100 g geitenkazen
  • 3 el pijnboompitten, even gebakken in een droge koekenpan
Bereiding:
  1. Kook de aardappels in ruim water met zout in 20 minuten gaar. Bak de spekjes uit in een koekenpan met antiaanbaklaag.


  2. Verwarm de melk met de knoflook, peper en zout. Stamp de aardappelen, voeg de melk toe en roer tot een smeuïge puree. Hak de rucola en de raapstelen grof.

  3. Verkruimel de geitenkaas. Schep de groenten, geitenkaas, mosterd en de spekjes door de puree. 

  4. Verdeel over 4 borden, bestrooi met pijnboompitten. Doe er eventueel wat extra mosterd bij.

Bron: Libelle

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien