Amsterdam Light Festival met korting >

Runderreepjes al Borgo

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 125 g mozzarella, in plakjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 5 el olijfolie
  • 3 el zwarte olijven
  • 1 pak Bertolli runderreepjes al borgo
  • 350 g runderreepjes naturel
  • 150 g slamelange naar keuze
Bereiding:
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Bak de runderreepjes in 3 minuten bruin en schep ze op een bord.

  3. Bak in het bakvet de ui met de paprika 2 minuten. Voeg 350 ml water en het zakje saus toe. Kook 5 minuten zachtjes.

  4. Meng de slamelange met de tomaatjes, de mozzarella en de olijven. Meng de dressingmix met 3 eetlepels water en 3 eetlepels olijfolie en sprenkel over de salade.

  5. Schep de runderreepjes door de saus en verwarm 1 minuut mee.

  6. Giet de pasta af en verdeel met de pastasaus over 4 borden. Serveer met de salade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien