Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Runderworstjes met Mexicaanse salade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 5 tomaten, in partjes
  • 1 kg vastkokende aardappelen, schoongeboend
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 blik kidneyboon, uitgelekt en afgespoeld
  • 1 el rode wijnazijn
  • 300 g runderworstjes
  • 6 el olijfolie
  • 3 el munt, grof gesneden
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in partjes. Kook ze in een bodem water met zout in 10 minuten.

  2. Verhit 2 eetlepels in een koekenpan. Bak de worstjes in 10 minuten goudbruin en gaar.

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin. 

  4. Meng de ui met de paprika, tomaat, kidneybonen, wijnazijn, resterende olijfolie en munt. Breng op smaak met de komijn, zout en peper.

  5. Verdeel de aardappelpartjes en worstjes over 4 borden en serveer er de salade bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien