Mart Visser tas met korting, klik hier

Salade met biet en buffel-mozzarella

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Benodigdheden voor 4 personen

  • 1 zakje babyspinazie
  • 1 zakje rucola
  • 4 el pesto's
  • 1 kg rode biet, voorgekookt
  • 4 bollen buffelmozzarella
  • 4 handje amandelen, gegrild
  • 6 eieren
  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
Bereiding:
  1. Meng de pesto en de (fijn gesneden) zongedroogde tomaatjes door de spinazie en rucola en verdeel dit over 4 borden of doe het in een schaal/kom.
  2. Snijd de bietjes in plakken en gril deze in een grillpan. Laat ze iets afkoelen en voeg ze toe aan de salade. Scheur de mozzarella en leg deze op de salade. Rooster de bleke amandelen tot ze goudbruin zijn en doe deze over de salade.

  3. Kook intussen de eieren (zacht eigeel). Pel ze en leg ze gehalveerd op de salade zodat het eigeel er nog een beetje uitloopt.

Bron: CozyCuisines

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien