Amsterdam Light Festival met korting >

Salade met fricandeau en tonijndressing

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 400 g sperziebonen, schoongemaakt
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 el Calvé mayonaise, Tip: Hellman's light
  • 2 tl kappertjes
  • 600 g vastkokende aardappelen, schoongeboend
  • 1 blikje tonijn in water, 185 gr, uitgelekt
  • 200 g fricandeau, vleeswaren
  • 1 kropsla, in stukken
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in plakjes. Kook de aardappelen in water met zout in 6-8 minuten gaar.

  2. Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar.

  3. Pureer de tonijn met de mayonaise en 1 eetlepel water. Voeg de kappertjes met zout en peper naar smaak toe.

  4. Verdeel de salade met de aardappelen, de sperziebonen, de fricandeau en de ui over 4 borden. Lepel er de tonijndressing over en serveer.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien