Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Saltimbocca van konijn

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 konijnfilets
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 4 kroppen sla, mini(little gem)
  • 1 ui, groot, zoet
  • 1 handje zwarte olijf
  • 50 g tapenades
  • olijfolie
  • verse rozemarijn, vers
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte.

    Pel de ui en snij hem in fijne reepjes.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij elke konijnenfilet in 2 gelijke stukken. Schep op elk stuk een theelepeltje tapenade en een halve olijf. Verpak het in een plakje bacon. Prik vast met een takje rozemarijn of een houten prikker. Braad de rolletjes rondom aan in een beetje olijfolie.

  3. Schik de sla in een lichtjes ingevette ovenschaal. Leg er de konijnrolletjes op en strooi er de uireepjes bij. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet 20 minuten in de oven.

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien