Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Sappige zalm met witlofsalade

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild, in stukken
  • 4 zalmfilets
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 blokjes Knorr Visbouillon
  • 2 el Becel Olie Blend
  • 5 struikjes witlof, in reepjes
  • 3 el citroenmayonaise
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 friszoete appel, in blokjes
Bereiding:
  1. Kook in een bodem water met zout de aardappelen in 15 minuten gaar.
  2. Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook. Neem de pan van het vuur en leg er de zalmfilets in. Laat de vis met de deksel op de pan in 10-12 minuten rosé of net gaar worden.

  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  4. Meng de witlof met de ui, de appel, de pijnboompitten, de mayonaise en zout en peper.
  5. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de aardappelen in 6-8 minuten goudbruin.

  6. Verdeel de zalmfilet met de aardappelen en de witlofsalade. Lekker met een schijfje citroen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien