Amsterdam Light Festival met korting >

Saucijzenbroodjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 tl nootmuskaat
  • 2 tl gedroogde peterselie
  • 800 g gemengd gehakt
  • 4 el paneermeel
  • 2 eieren, losgeklopt
  • fijne mosterd, voor erbij
  • 1 pakje roomboterbladerdeeg (10 plakjes, diepvries), ontdooid
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Meng het gehakt met 1 ei, de paneermeel, de nootmuskaat, de peterselie en zout en peper naar smaak. Verdeel in 10 stukken en vorm er rolletjes van.

  2. Leg op elk deegplakje een gehaktrolletje, klap het deeg dicht en druk de naden met een vork goed aan.
  3. Leg de saucijzenbroodjes op de bakplaat. Bestrijk ze dun met het laatste ei. Bak de saucijzenbroodjes in de voorverwarmde oven in 30 minuten goudbruin en gaar. Serveer met mosterd.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien