On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Schelvis met champignon-dragonsaus

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild
  • 150 ml Blue Band Finesse voor Koken
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 250 g champignons, in kwarten
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 3 el olijfolie
  • 600 g broccoli, in roosjes
  • 500 g schelvisfilets
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in dikke plakken. Kook ze in water met zout in 10 minuten gaar.

  2. Kook de broccoli in water met zout in 6 minuten beetgaar.

  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de schelvisfilet met zout en peper en bak in 3 minuten per kant bruin en net gaar. Leg de vis op een bord.

  4. Bak de champignons 4 minuten in de pan. Schep de knoflook erdoor en bak nog 1 minuut. Schenk de kookroom in de pan. Verwarm de saus 2-3 minuten. Voeg de dragon met zout en peper naar smaak toe.

  5. Verdeel de schelvisfilet met de aardappelen over 4 borden. Schep de champignon-dragonsaus over de vis. Serveer met de broccoli.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien