Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Schnitzel met Italiaanse bonensalade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 tl gedroogde rozemarijn
  • 400 g varkensschnitzel
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 2 el rode wijnazijn
  • 2 blikken cannellinibonen (310 g), uitgelekt
  • 7 el olijfolie
  • 1 bosje platte peterselie, grof gehakt
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in partjes. Kook de aardappelpartjes 10 minuten in water met zout.

  2. Meng voor de salade de bonen met de ui en de peterselie. Maak de salade aan met 3 eetlepels olijfolie, de wijnazijn en zout en peper naar smaak.

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep er de laatste minuten 2 tl rozemarijn en (zee)zout naar smaak door.

  4. Verhit in een koekenpan de laatste 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de schnitzel met 2 tl rozemarijn en zout en peper. Bak het vlees in 4 minuten goudbruin en gaar.

  5. Verdeel de aardappeltjes en schnitzels over 4 borden en serveer met de bonensalade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien