Mart Visser tas met korting, klik hier

Slavink met honing-mosterdsaus

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Benodigdheden voor 4 personen

  • 4 slavinken
  • 1 el honing
  • 25 g Croma Bakken en Braden, vloeibaar
  • 75 ml kookroom, Tip: Blue Band Finesse voor Koken (light)
  • 300 g zilvervliesrijst
  • 1 el milde grove mosterd
  • 700 g broccoli, in roosjes
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Smelt de margarine in een koekenpan. Bak de slavinken in 15 minuten bruin en gaar.

  3. Kook intussen de broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar.

  4. Neem de slavinken uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Roer de mosterd en de honing door het bakvet. Voeg de kookroom toe en roer tot een gladde saus.

  5. Verdeel de rijst over 4 borden. Leg er een slavink bij en schep de honing-mosterdsaus over het vlees. Serveer met de broccoli.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien