Mart Visser tas met korting, klik hier

Spaghetti met tomaten-groentesaus

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 300 g gorgonzola
  • 125 ml kookroom
  • 200 g doperwten
  • 3 el olijfolie
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • 1 struik bleekselderij
  • 4 runderbraadworsten
  • 2 knoflooktenen
Bereiding:
  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de braadworsten in circa 15 minuten gaar.

  2. Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Bak de knoflook met de bleekselderij 2 minuten. Voeg de gepelde tomaten toe en druk ze met een spatel stuk. Kook 5 minuten zachtjes tot een dikke saus. Voeg de doperwten met de kookroom toe en verwarm nog 5 minuten tot de erwten warm en knapperig zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  3. Giet de spaghetti af en schep door de groentensaus. Schep de spaghetti op 4 borden en leg er een braadworst bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien