Amsterdam Light Festival met korting >

Spaghetti met tonijn en spinazie

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 blikjes tonijn in olijfolie a 185 g, uitgelekt
  • 3 el olijfolie
  • 300 g spaghetti
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 100 g zwarte olijven, grofgehakt
  • 2 el pijnboompitten
  • 600 g spinazie
Bereiding:
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  2. Verhit de olie in de koekenpan. Fruit de knoflook 1 minuut.

  3. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Giet de spaghetti af.

  4. Meng de spaghetti met de tonijn en de olijven door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitjes.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien