Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Spinazie stamppot

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 1 ui
  • 300 g feta
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 500 g (tros)tomaten
  • 600 g verse bladspinazie
  • 2 el olijfolie
Bereiding:
  1. Maak de aardappelen schoon, snijd ze in stukken van gelijke grootte en kook ze in 20-25 minuten gaar. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui.

  2. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat deze slinken. Snijd de tomaten in stukjes en wok deze ook mee. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.

  3. Meng de gestampte aardappelen door de groenten (er komt genoeg vocht vrij uit de tomaten en spinazie om het smeuïg te maken). Snijd de feta in kleine blokjes. Meng de blokjes feta door de stamppot en serveer.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien