Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Spinaziepasta met ‘n eitje

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Dit is een pasta waar je u tegen zegt. Dit gerecht komt pas echt samen in de oven, waar de gesmolten kaas zich hecht aan de overige ingrediënten. De eieren zijn een perfecte vleesvervanger. 

Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 zakken verse spinazie, à 450 g
  • 2 el olijfolie
  • 4 eieren
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 300 g rigatoni tricolore
  • 4 el geraspte jonge kaas
  • 1 pot tomatensaus tradizionale, 600 g
Bereiding:
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat slinken en het vocht verdampen.

  3. Giet de pasta af. Schep er de spinazie en de tomatensaus door en schep in de ovenschaal. Maak 4 kuiltjes en breek er de eieren boven.

  4. Strooi de kaas over de pasta en bak de eieren in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten naar wens gaar.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien