Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Spruitenschotel met shoarma

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 300 g shoarmavlees
  • 400 g spruitjes
  • 200 ml melk
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 uien, in ringen
  • 1 kg kruimige aardappelen, geschild
  • 100 g jong belegen kaas
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  3. Bereid de spruitjes volgens de aanwijzingen.
  4. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de uiringen. Bak de vleesreepjes bruin en gaar.

  5. Verwarm de melk.
  6. Schep de spruitjes met zout en peper naar smaak door het vlees. Schep in de ovenschaal.
  7. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de melk tot puree.
  8. Schep de puree op de spruitjes. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 minuten goudbruin.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien