Amsterdam Light Festival met korting >

Stamppot paksoi met satéballetjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 el Calvé pindakaas
  • 4 el Croma bakken en braden vloeibaar
  • 1 ei
  • 1 kg aardappels, kruimig
  • 2 struiken paksoi
  • 100 ml magere melk
  • 3 el ketjap
  • 350 g tartaar
Bereiding:
  1. Schil de aardappels en snijd in stukken. Kook ze in zo'n 20 minuten gaar.

  2. Meng de tartaar met pindakaas en ei. Hier draai je vervolgens 8 balletjes van. Verhit de magarine een pan en bak de balletjes bruin. 

  3. Meng ketjap bij de balletjes en laat deze in 15 minuten garen met een deksel op de pan. Snijd de paksoi in reepjes. Verwarm de melk.

  4. Meng de aardappels met de paksoi en melk. Stamp dit door elkaar en laat nog even kort verhitten. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien