Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Stoofpotje van witlof en zalm

  • Mag even duren
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen
  • 8 plakjes zalmen
  • 1 scheut sojaroom, Tip: Blue Band Finesse voor Koken (Lactosevrij)
  • 2 stronkjes witlof
  • 2 blokjes visbouillon
  • scheutje olijfolie
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Snijd de harde kern aan de onderkant van het witloof weg en verdeel de stronkjes in middelgrote stukken. Verhit de olijfolie en bak het witloof hierin glazig. Draai het vuur lager en laat het witloof beetgaar worden.

  2. Doe de verkruimelde visbouillonblokjes in de pan. Giet er een scheut room bij en laat goed warm worden. Snijd de zalm in reepjes en doe ze in de pan. Roer stevig en kruid met peper en eventueel wat zout.

  3. Serveertip: lekker met rijst.

Bron: Libelle Lekker

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien