Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Tartaartje met Griekse tomatensalade & tzatziki

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 500 g tomaten, in partjes
  • 4 el tzatzikisaus, beker 250 g
  • 1 takje peterselie
  • 1 ui
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild
  • 2 el rode wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 75 g feta
  • 4 tartaartjes
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze 10 minuten. Giet ze af en snijd in partjes.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelpartjes in 8-10 minuten goudgeel en gaar.

  3. Bak de tartaartjes in 4 minuten bruin en rosé van binnen.

  4. Meng intussen de tomaat en de ui met de resterende 2 eetlepels olijfolie en de wijnazijn.

  5. Schep de feta en peterselie door de salade en breng op smaak met zout en peper. Serveer met een royale lepel tzatzikisaus.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien