Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tartaartjes met champignonsaus, spinazie en tomaatjes

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 1 zakje Knorr champignonsaus
  • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • 4 tartaartjes
  • bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 450 g bladspinazie
  • 3 el Croma Vloeibaar
  • 100 ml halfvolle melk
  • 50 g ongezouten pinda’s
  • 1 kg kruimige aardappels
Bereiding:
  1. Kook de aardappels met een snufje zout in 20 minuten gaar. Stamp de aardappels met de melk en 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar tot een smeuïge puree.

  2. Verhit 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar in een wok en voeg in porties de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie bijna is geslonken de tomaatjes toe en wok nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Bak in 3 eetlepels Croma Vloeibaar, de tartaartjes ca. 3 minuten per kant.

  4. Maak de champignonsaus klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Schep de aardappelpuree met de spinazie en de tartaartjes op de borden. Schenk de saus over de tartaartjes en strooi wat pinda’s over de spinazie.

Bron: Knorr

Moeder Astrid (69) tegen dochter Josine (38): “Er is iets wat ik je altijd al heb willen vertellen…”

vertellen

Hecht of juist niet: de band tussen moeder & dochter is een bijzondere. Wat gebeurt er als je de tijd neemt voor een goed gesprek? Elke week praten een dochter en haar moeder over oud zeer en nieuw verdriet, over grote vreugde en dierbare momenten.

Deze week spreken we Josine en Astrid. Josine (38) is verpleegkundige en woont samen met haar vriend. Haar moeder Astrid (69) heeft terminale kanker en verblijft in een hospice. Josine wil weten of haar moeder nog dingen op haar hart heeft. Astrid blijkt voor Josines geboorte te zijn vreemdgegaan.

Dochter

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien