Amsterdam Light Festival met korting >

Thaise roerbak met garnalen

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 300 g rijst
  • 3 bosuien
  • 500 g Hollandse garnalen
  • 1 el gember
  • 2 el Thaise rode currypasta
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 400 g Thaise roerbakmix
  • 200 g sugarsnaps
  • 100 ml visbouillon
  • 2 teentjes knoflook
Bereiding:
  1. Kook de sugarsnaps in ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze af en laat goed uitlekken. 

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en gember zachtjes tot ze gaan geuren. Schep de currypasta erdoor. Schep de roerbakmix door het bakvet en roerbak 2-3 minuten. 

  3. Voeg dan de sugarsnaps en bosui toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg vervolgens de garnalen toe. Roerbak de garnalen tot ze net roze en ondoorzichtig worden. Schenk de bouillon erbij en laat het vocht verdampen. Serveer met pandanrijst.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien