Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

Tilapiafilet met mosterd-dillesaus

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 4 el olijfolie
  • 400 g tilapiafilets
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el mosterd
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild
  • 1 dillesaus mix voor vis
  • 1 el citroensap
  • bosje peterselie, fijngehakt
  • 500 g gebroken sperziebonen, koelvers
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Kook de sperziebonen in een bodem water met zout in 6 minuten beetgaar.

  3. Bereid de dillesaus volgens de aanwijzingen en roer er de mosterd door.
  4. Bestrooi de tilapiafilet met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de vis in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  5. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Meng de bonen met de ui, 2 eetlepels olijfolie, het citroensap, de peterselie, zout en peper.

  6. Leg de tilapiafilet op 4 borden en schep er de mosterd-dillesaus over. Schep er de bonensalade bij en serveer met de aardappelen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien