Amsterdam Light Festival met korting >

Tomatensoep met verse kaassoepstengels

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 rol bladerdeeg, koelvers ca. 270 gram
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 100 g jong belegen kaas, geraspt
  • 1 pak Unox Tomatensoep, 1 liter
  • zwarte peper, grof gemalen
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Rol het bladerdeeg uit op een bakblik. Bestrooi het deeg met wat (grof gemalen) peper, de peterselie en de kaas. Snijd van het belegde deeg 12 lange smalle repen.

  3. Bak de soepstengels in de hete oven in ca. 20 minuten goudbruin.

  4. Verwarm ondertussen de tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Verdeel de soep over diepe borden en garneer met wat verse peterselie. Serveer de soep met de (afgekoelde) soepstengels.

Bron: Unox

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien