Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Tongschat met (boter)bonen

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 100 g panko-vlokken (paneermeel)
  • 1 ui, fijngesneden
  • 280 g boterbonen (limabonen) in tomatensaus uit blik (zie tip)
  • 1 el zongedroogde-tomatenpasta
  • 1 blik tomaatblokjes (400 g)
  • 4 el olijfolie en wat extra
  • 100 g olijven, zonder pit
  • 4 tongscharren, gefileerd
  • 2 rode zoete puntpaprika, fijngesneden
Bereiding:
  1. Verhit de helft van de olie, bak de ui zacht.
  2. Doe de paprika erbij, bak 2 minuten, voeg tomaat, olijven, tomatenpasta, zout en peper toe.
  3. Dek de saus af, laat 10 minuten zacht koken. Doe de bonen en dille erbij, laat 1 minuut koken, zet opzij.
  4. Verhit olie in een pan. Bak de vis met vel omlaag.
  5. Als het vel goudbruin is, draaien en in 4 minuten gaar bakken. Leg op borden, schep de saus erover.
  6. Sprenkel olie in de pan, bak de pankovlokken bruin, voeg zout en peper toe, strooi over de borden.
  7. Aantal kcal: 493 p.p.

Bron: JamieMagazine

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien