Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Varkenshaasje met appel

  • Mag even duren
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop

Vlees met een vleugje zoetigheid

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 800 g varkenshaasjes
  • 4 appelen, geschild en in partjes
  • 2 el rozijnen
  • citroensap
  • 1 el witte rum
  • 3 el water
  • 50 g boter
  • 3 el suiker
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Week de rozijnen in rum en water. Roer af en toe om.

    Schil 4 grote appels en snij ze in partjes. Sprenkel er wat citroensap over.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Braad het varkenshaasje aan alle kanten aan in wat boter. Kruid met peper en zout, laat rusten onder aluminiumfolie.

  3. Bak de appelpartjes in boter. Schep er de geweekte rozijnen (met het vocht) en de suiker over.
    Bak de appels tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. Doe ze met het vlees in een beboterde ovenschotel en zet 20 minuten in de oven.

Bron: Libelle Het Blad

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien