Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Varkensmedaillons met appel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 50 g rucola
  • 700 g aardappelschijfjes
  • 1 ui in halve ringen
  • 1 appel, in schijfjes
  • 4 el olijfolie
  • 700 g broccoli, in roosjes
  • 400 g varkenshaas, in plakjes van 1 cm
Bereiding:
  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes in 10 minuten goudbruin en gaar.

  2. Kook in een bodem water met zout de broccoli in 6 minuten beetgaar.

  3. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en bak het vlees in 1-2 minuten per kant bruin en vanbinnen naar wens rosé of gaar.

  4. Neem de medaillons uit de pan en fruit de ui. Bak de appel 2-3 minuten mee. Schep de medaillons met de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de medaillons met de appel over 4 borden. Schep er de aardappelschijfjes bij en serveer met de broccoli.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien