Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli en krieltjes

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 3 el bieslook, fijngehakt
  • 200 g worteltjes
  • 400 g varkensfilet, in dunne reepjes
  • 6 el Blue Band Finesse voor Verrijken
  • 800 g krieltjes
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el mosterd
  • 4 el Croma Vloeibaar
  • 400 g broccoli, in roosjes
Bereiding:
  1. Kook de krieltjes in een pan met water en wat zout in ca. 10 minuten gaar.

  2. Snij de schoongemaakte worteltjes in de lengte in vieren. Bestrooi de varkensfilet met wat zout.
  3. Verhit de Croma in een wok , wacht tot de Croma bruin kleurt. Wok de varkensfilet ca. 5 minuten. Voeg de knoflook, worteltjes, broccoli en krieltjes toe en roerbak nog 8 minuten.

  4. Voeg naar smaak mosterd toe en roer de Blue Band Finesse voor Verrijken en 2 eetlepels bieslook erdoor. Verdeel de roerbakschotel over 4 voorverwarmde borden en strooi de rest van de bieslook erover. Tip Het is ook erg lekker om aan deze schotel een pittige worst zoals chorizo toe te voegen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien