Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Vegetarische roerbakschotel met aardappel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 250 g peultjes
  • 1 kg vastkokende aardappelen in partjes
  • 350 g vegetarisch gehakt
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 150 ml Conimex woksaus Sweet&Sour
  • 2 el olie
  • 1 bosui, in ringen
  • 4 stengels bleekselderij, in dunne boogjes
Bereiding:
  1. Kook de aardappelblokjes in water met zout in ca. 8 minuten gaar.
  2. Verhit vervolgens de olie in een wokpan. Roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de paprika met de selderij toe en bak 2 minuten.
  3. Schep de peultjes erdoor en bak 3 minuten al omscheppend.
  4. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze met de groenten 2 à 3 minuten. Schenk de woksaus erbij. Verwarm nog 1 minuut.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de aardappelroerbak over 4 kommen en maak het geheel af met bosui.
  6. Kook de aardappelblokjes in water met zout in ca. 8 minuten gaar. Verhit vervolgens de olie in een wokpan. Roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de paprika met de selderij toe en bak 2 minuten.
  7. Schep de peultjes erdoor en bak 3 minuten al omscheppend. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze met de groenten 2 à 3 minuten. Schenk de woksaus erbij. Verwarm nog 1 minuut. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de aardappelroerbak over 4 kommen en maak het geheel af met bosui.
  8. Kook de aardappelblokjes in water met zout in ca. 8 minuten gaar. Verhit vervolgens de olie in een wokpan. Roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de paprika met de selderij toe en bak 2 minuten. Schep de peultjes erdoor en bak 3 minuten al omscheppend.
  9. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze met de groenten 2 à 3 minuten. Schenk de woksaus erbij. Verwarm nog 1 minuut. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de aardappelroerbak over 4 kommen en maak het geheel af met bosui.
  10. Kook de aardappelblokjes in water met zout in ca. 8 minuten gaar. Verhit vervolgens de olie in een wokpan. Roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de paprika met de selderij toe en bak 2 minuten.
  11. Schep de peultjes erdoor en bak 3 minuten al omscheppend. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze met de groenten 2 à 3 minuten. Schenk de woksaus erbij. Verwarm nog 1 minuut.
  12. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de aardappelroerbak over 4 kommen en maak het geheel af met bosui.
  13. Dit gerecht bevat ca. 555 kcal p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien