Amsterdam Light Festival met korting >

Venkelpasta met kipschnitzel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 200 g crème fraîche
  • 300 g spaghetti
  • 2 tl kappertjes
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 5 el olijfolie
  • 4 kipschnitzels, ongepaneerd
  • 600 g venkel, in reepjes
  • 125 ml droge witte wijn
Bereiding:
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Fruit de knoflook. Voeg de venkelreepjes toe en bak in 5 minuten beetgaar.

  2. Verhit intussen in een andere ruime koekenpan de laatste 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  3. Schenk de wijn bij de venkel. Roer de crème fraîche erdoor. Giet de spaghetti af en meng met de venkel. Breng op smaak met de kappertjes, zout en peper. 

  4. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Leg er een kipschnitzel bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien