Mart Visser tas met korting, klik hier

Verrassend gevulde gehaktballen

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 200 g sperziebonen
  • 500 g rundergehakt
  • 5 eieren
  • 100 g paneermeel
  • peper en zout
  • 1 scheut Croma Bakken en Braden
  • 2 tl gedroogde tijm
  • 1 duopak aardappelschijfjes
Bereiding:
  1. Kook de eieren hard en pel de eieren.
  2. Maak het gehakt aan met het paneermeel en een rauw ei erdoor. Breng het gehaktmengsel op smaak met peper en zout. Vorm gehaktballen en maak er vervolgens platte schijven van van ca. 12 cm doorsnede. Bestrooi de schijven met de tijm. Leg op elke schijf een ei en vouw het gehakt eromheen.

  3. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 minuten rondom bruin. Bak het vlees op laag vuur in 10 minuten gaar. Keer regelmatig.

  4. Bak ondertussen de aardappeltjes en kook de sperziebonen gaar.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien