Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Visburger met zuurkool en stokbrood met mosterd

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 stukken stokbrood of lange harde broodjes
  • 500 g zuurkool
  • 1 tl gedroogde dille
  • 4 lekkerbekjes, diepvries
  • franse mosterd
Bereiding:
  1. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of koekenpan.
  2. Doe de zuurkool met een scheutje water en de dille in een pan en stoof in 20 minuten met de deksel op de pan zachtjes gaar.
  3. Snijd het stokbrood of de broodjes open en besmeer ze met een flinke lik mosterd.
  4. Leg op elk stuk stokbrood of broodje een lekkerbekje en een flinke lepel zuurkool.
  5. Tip van Sandra: stoof zuurkool in bier (1 flesje) en een scheut water. Extra smaakmakers die je kunt toevoegen zijn 1 fijngesnipperde ui en 2 fijngehakte knoflooktenen, kort bakken. Zuurkool erbij en 1 tl paprikapoeder en 1 tl karwijzaad. Na 2 uur is je zuurkool heerlijk zacht en mild van smaak.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien