Amsterdam Light Festival met korting >

Visschotel met pesto

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 bosje platte grof gesneden peterselie
  • 1 kg kleine aardappels, vastkokend, gehalveerd
  • 500 g visfilets, bijv. kabeljauw
  • 1 ingevette braadslede of bakplaat
  • 2 courgettes in stukken
  • 1 el grof zeezout
  • 3 el olijfolie
  • 3 el groene pesto
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Schep de aardappelen en de courgettes om met de olijfolie.

  3. Bestrooi met het zeezout en rooster in de voorverwarmde oven in 40 minuten goudbruin en gaar.

  4. Besmeer de visfilet met de pesto. Verdeel de vis de laatste 10 minuten over de aardappelen en rooster gaar.

  5. Bestrooi de visschotel uit de oven met de peterselie.
  6. Aantal kcal: ca. 419 p.p. 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien