Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Visstoofpotje met wilde zalm uit Alaska

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Duur
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 wortel, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 courgette, fijngesneden
  • 300 ml groentebouillon (Knorr)
  • 600 ml tomaten passatta, tomatensaus
  • 300 g mosselen
  • 150 g gepelde garnalen
  • 150 g alaska wilde zalmfilet
  • 1 takje oregano en peterselie, fijngesneden
Bereiding:
  1. Doe olie in een pan en fruit de ui, knoflook, courgette en wortel aan voor 3 - 4 minuten.

  2. Voeg de tomatensaus, 1 theelepel oregano, 1 theelepel peterselie en de bouillon toe en breng het aan de kook.

  3. Zet daarna het vuur zachter en laat het geheel voor 10 minuten sudderen, totdat de wortels zacht zijn.
  4. Voeg de wilde zalmfilets toe en laat dit 3 - 4 minuten meesudderen in de pan.

  5. Voeg daarna de mosselen toe en wanneer deze open zijn, na 2 - 3 minuten, voeg dan ook de garnalen toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper, zout, oregano en peterselie.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien