Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Worstjes met koolrabisalade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Met dit recept voor worstjes met koolrabisalade zet je eenvoudig een zomers gerecht op tafel. De worstjes zijn ook ideaal om op de BBQ te bereiden.

Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 el hazelnoot, grof gehakt
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
  • 1 rode ui (in ringen gesneden)
  • 1 appel, in schijfjes
  • 50 g margarine
  • 2 koolrabi's
  • 300 g runderchipolata
  • 2 el Calvé mayonaise
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Schaaf of snijd de koolrabi in dunne plakjes.
  3. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  4. Roer de mayonaise los met 2 eetlepels water. Meng de koolrabi met de uiringen, de appel en de mayonaise. Voeg zout en peper naar smaak toe en bestrooi de salade met de hazelnoten.

  5. Smelt in een koekenpan 25 g margarine en bak de aardappelen in 6 minuten goudbruin.

  6. Smelt in een koekenpan de resterende 25 g margarine en bak de worstjes in 5 minuten bruin en gaar.

  7. Leg de worstjes met de salade op 4 borden. Serveer met de aardappelen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien