Amsterdam Light Festival met korting >

Wortelsoep met frisse patéschuitjes

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 l groentebouillon, van tablet
  • 1 blik tomatenpuree, 70g
  • 25 g margarine
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 150 g paté, cranberry
  • 200 g beschuitjes
  • 1 kg winterpeen, in plakjes
  • 1 zakje ijsbergsla, 100 g
Bereiding:
  1. Smelt in een (soep)pan de margarine. Bak de wortel 3 minuten.

  2. Voeg de knoflook en tomatenpuree toe en bak nog 1 minuut. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Kook de wortel in 10 minuten gaar.

  3. Leg intussen de beschuitjes op een schaal. Beleg ze met de sla en een stukje paté.

  4. Pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de patéschuitjes.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien