Amsterdam Light Festival met korting >

Wortelstamppot

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 500 ml halfvolle melk
  • 4 el Calvé mayonaise
  • peper
  • 800 g wortels, in plakjes gesneden
  • 800 g aardappels, geschild
  • 3 uien, in ringen
Bereiding:
  1. Snijd de aardappelen in stukken.

  2. Kook de aardappelen, wortel en ui samen in ongeveer 20 minuten gaar.
  3. Giet de aardappelen en groente af. Zet de pan nog even terug op het vuur en stoom het geheel droog. Pureer de aardappelen samen met de wortels en de ui tot een puree.

  4. Roer er tot slot de mayonaise en de melk door en breng op smaak met peper.

  5. Tip: serveer de stamppot met stoofvlees of magere rookworst.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien