Amsterdam Light Festival met korting >

Wrap met kipfilet, tomaat en avocado

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 uitje
  • 1 limoen
  • 300 g kipfilets
  • 2 avocado's
  • 4 el crème fraîche
  • 1 teen knoflook
  • 100 g cherrytomaatjes, in vieren
  • 50 g geraspte kaas
  • 4 wraps
  • 150 g artisjokharten, uit blik
Bereiding:
  1. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak het met een vork tot een grove puree. Meng de tomaat, knoflook, ui en het limoensap door de avocadopuree en breng op smaak met zout. Ook lekker met een chilipepertje!

  2. Snijd de kipfilet in blokjes en verhit olie in de pan. Bak de kipfilet ca. 8 minuten tot deze goudbruin zijn. Snijd de artisjokharten in stukken en bak deze ca. 2 minuten mee.

  3. Verhit de wraps volgens de aanwijzingen op het pak. Smeer guacamole en crème fraîche (hoeveel je zelf wilt) op de wrap. Schep de kipfilet met artisjokharten in de wraps. Besprenkel met wat extra cherrytomaatjes en maak af met gerapste kaas. Voeg nog wat peper/zout toe voor extra smaak.

  4. Heb je wat extra tijd? Maak dan een lekkere marinade voor de kipfilets! Bijvoorbeeld met sambal!
  5. Aantal kcal: 705 p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien