Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zalmkoekjes met salade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes
  • 1 komkommer, in blokjes
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1 blik (à 418 gr) roze zalm, in stukjes
  • 4 el yoghurtdressing, fles
  • 4 el olijfolie
  • 3 volle el bloem
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Meng de zalm met het ei, de bloem en zout en peper naar smaak. Vorm er kleine koekjes van.
  3. Meng de komkommer met de dressing en zout en peper naar smaak. Schep door de ijsbergsla.
  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelen in 8 minuten goudbruin.

  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de zalmkoekjes in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  6. Verdeel de zalmkoekjes met de salade over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien