Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Zalmkoekjes met salade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes
  • 1 komkommer, in blokjes
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1 blik (à 418 gr) roze zalm, in stukjes
  • 4 el yoghurtdressing, fles
  • 4 el olijfolie
  • 3 volle el bloem
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Meng de zalm met het ei, de bloem en zout en peper naar smaak. Vorm er kleine koekjes van.
  3. Meng de komkommer met de dressing en zout en peper naar smaak. Schep door de ijsbergsla.
  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelen in 8 minuten goudbruin.

  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de zalmkoekjes in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  6. Verdeel de zalmkoekjes met de salade over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien