Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Zalmpotje op zijn Italiaans met gebakken aardappelen

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 2 personen
  • 2 rode uien
  • 3 paprika's
  • 1 handje olijf, liefst met sardientjes gevuld
  • 1 el kappertjes
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • kruiden, rozemarijn, tijm, paprikapoeder, zout en peper
  • 2 dl groentebouillon
  • 200 g zalmfilets, zonder vel
  • veldsla
  • tomaatjes
  • aardappeltjes, of pasta/rijst
Bereiding:
  1. Snijd de uien, paprika en olijven.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de ui glazig.

  3. Voeg de paprika, olijven, kappertjes, tomatenpuree, de kruiden en de groentebouillon toe en stoof het geheel in 12 minuten gaar.

  4. Snijd de zalm in stukjes en breng op smaak met wat peper.
  5. Voeg de zalm na 7 minuten aan de rest toe en stoof 5 minuten mee.
  6. Lekker met gebakken aardappelen en een frisse salade van veldsla en tomaatjes.
  7. Aantal kcal: ca. 450 p.p.

Bron: Roosvisie

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien