Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zalmtaco’s met groenten

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 300 g zalmfilets
  • 1 el munt
  • 1 rode ui
  • 2 el Becel Olie Blend
  • 125 ml crème fraîche, Tip: Blue Band Finesse voor Verrijken
  • 200 g ijsbergsla
  • 400 g roerbakmix naar keuze
  • 12 tacoschelpen
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uiringen. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 4 minuten.

  3. Schep de zalmblokjes erdoor en bak in 4-5 minuten rosé of net gaar.

  4. Meng de room met de munt en zout en peper naar smaak.
  5. Verdeel de sla over de tacoschelpen. Schep er de zalm met de groenten bij. Serveer de taco’s met de muntroom.
  6. Aantal kcal: 445 p.p.

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien