Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Zelfgemaakte tonijnsalade

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 2 porties
  • 1 blikje tonijn, op waterbasis, à 80 g
  • 1 appel
  • 1 rode ui
  • 1 tl kappertjes, optioneel
  • 1 augurk, of 2 snackaugurkjes
  • 1 mespuntje gerookte paprikapoeder
  • 1 el Griekse yoghurt of kwark
  • 1 tl mosterd
  • 1 el ketchup
  • 1 tl citroensap
  • peper en zout
Bereiding:
  1. Doe de tonijn in een kommetje. Snipper de ui heel fijn, snijd de appel in kleine blokjes van 1/2 cm en snijd de augurk(jes) in kleine blokjes.
  2. Doe de ui, appel en augurkjes bij de tonijn samen met de kappertjes, het paprikapoeder, de yoghurt/kwark, de mosterd, de ketchup, het citroensap.
  3. Voeg tot slot een beetje peper en zout toe en roer het goed door elkaar.

Bron: KokenmetCecile

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien