Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Zoetzuur tartaartje met sperziebonen

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 400 g sperziebonen
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 4 tartaartjes
  • 1 rode paprika
  • 1 blikje ananasstukjes
  • 1 el witte wijnazijn
  • 300 g witte rijst
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 6-8 minuten beetgaar.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper en bak ze in 6 minuten bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan. Bak in het bakvet de paprika 3 minuten. Schep er de tomatenpuree door.

  3. Voeg de azijn met de ananasstukjes en het sap toe. Leg de tartaartjes in de saus en verwarm nog 3-4 minuten. Voeg de peterselie met zout en peper naar smaak toe.

  4. Verdeel de rijst met de tartaartjes over 4 diepe borden. Schep de zoetzure saus over het vlees en serveer met de sperziebonen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien