Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Zomerpuree met merguez

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 el bieslook, in ringetjes
  • 8 merguez worstjes
  • 5 el Bertolli olijfolie
  • 2 el crème fraîche
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 2 venkelknollen
  • 2 schalen aardappelpuree (koelvers), 450 gram
Bereiding:
  1. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in 8 minuten gaar.

  2. Schaaf of snijd de venkel in reepjes en hak het venkelgroen fijn. Meng de venkel, het venkelgroen, 1 sjalot en 3 eetlepels olijfolie met zout en peper naar smaak.

  3. Roer de crème fraîche en de bieslook met peper naar smaak door de puree. Serveer de puree met de worstjes en venkelsalade.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien