On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Zomerpuree met merguez

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 el bieslook, in ringetjes
  • 8 merguez worstjes
  • 5 el Bertolli olijfolie
  • 2 el crème fraîche
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 2 venkelknollen
  • 2 schalen aardappelpuree (koelvers), 450 gram
Bereiding:
  1. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in 8 minuten gaar.

  2. Schaaf of snijd de venkel in reepjes en hak het venkelgroen fijn. Meng de venkel, het venkelgroen, 1 sjalot en 3 eetlepels olijfolie met zout en peper naar smaak.

  3. Roer de crème fraîche en de bieslook met peper naar smaak door de puree. Serveer de puree met de worstjes en venkelsalade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien