Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Admiraliteitsdagen in Dokkum: rondvaart, optredens en kermis

3,4,5 en 6 september zijn de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Mis het niet!

Manlief en kinderen hadden 3 weken vakantie, waarvan een deel opging aan schilderen van het huis, vakantie in Portugal en rijlessen volgen en vervolgens slagen in 1 keer voor het rijbewijs. Tussen alle bedrijven door hebben we ook braderieen bezocht en kijken nu uit naar de Admiraliteitsdagen te Dokkum.

Advertentie

Nostalgische kermis 
In 1598 werd de Admiraliteit in de (toen) internationale handelsstad Dokkum gevestigd. De admiraliteit zorgde voor de beveiliging van de scheepsvaart en de bescherming van kust van de provincies Friesland en Groningen in oorlogstijd. 4 Dagen lang is er van alles te beleven, van rondvaarten met diverse boten en muziekoptredens tot een nostalgische kermis. Nu al zin in!

Ook regioreporter worden voor Libelle? Meld je hier aan!

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien