Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Admiraliteitsdagen in Dokkum: rondvaart, optredens en kermis

3,4,5 en 6 september zijn de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Mis het niet!

Manlief en kinderen hadden 3 weken vakantie, waarvan een deel opging aan schilderen van het huis, vakantie in Portugal en rijlessen volgen en vervolgens slagen in 1 keer voor het rijbewijs. Tussen alle bedrijven door hebben we ook braderieen bezocht en kijken nu uit naar de Admiraliteitsdagen te Dokkum.

Advertentie

Nostalgische kermis 
In 1598 werd de Admiraliteit in de (toen) internationale handelsstad Dokkum gevestigd. De admiraliteit zorgde voor de beveiliging van de scheepsvaart en de bescherming van kust van de provincies Friesland en Groningen in oorlogstijd. 4 Dagen lang is er van alles te beleven, van rondvaarten met diverse boten en muziekoptredens tot een nostalgische kermis. Nu al zin in!

Ook regioreporter worden voor Libelle? Meld je hier aan!

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien